top of page

Web και Mobile

Η EXODUS προσφέρει καινοτόμες, βραβευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού που καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε Web και Mobile. Έχουμε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο μεγάλων πελατών σε τομείς όπως οι Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Media, Real Estate και Τουρισμού.

Οι λύσεις μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών Web, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών intranets συναλλαγής και extranets και ηλεκτρονικών πληρωμών, καθώς και προσαρμοσμένες εφαρμογές που σχετίζονται με τις ανάγκες της επιχείρησης.

 

 

Η EXODUS είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνα τηλέφωνα και tablets, που καλύπτουν τις πλατφόρμες iOS, Android και Windows Mobile.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για να εξασφαλίσει την επιτυχία του κάθε έργου και την εύκολη συνεργασία – υποστήριξη με τους πελάτες μας

Συμβουλευτικές

 Υπηρεσίες          

Η EXODUS παρέχει αυξημένη προστιθέμενη αξία στους πελάτες, εκμεταλλευόμενη τη συσσωρευμένη εμπειρία, τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας.

 

Ως μέρος του κάθε έργου, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις, τη λειτουργία και τις διαδικασίες της επιχείρησης σας.

 

Συμμετέχουμε ενεργά στον καθορισμό, τα σημεία διαφοροποίησης και τις λειτουργίες που θα οδηγήσουν σε αποτέλεσμα απόλυτα ικανοποιητικό τόσο για εσάς όσο και για τους τελικούς χρήστες της εφαρμογής σας.

 

Είμαστε έτσι σε θέση να ερευνήσουμε, να καθορίσουμε και να αναλύσουμε  ποικίλες εναλλακτικές λύσεις και να σας προτείνουμε την καλύτερη διαθέσιμη, που όχι μόνο θα συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις σας, αλλά και θα σας βοηθά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας περαιτέρω, με οικονομικά αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Τεχνική Υποστήριξη

Μετά την παράδοση του έργου, παρέχουμε στους πελάτες μας ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα εγγύησης για να εξασφαλιστεί η ομαλή, χωρίς προβλήματα ένταξη των νέων χαρακτηριστικών (επεκτάσεις) της ιστοσελίδας / εφαρμογής με τις δραστηριότητές σας.

 

Μετά την περίοδο εγγύησης, προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές για τη συνέχιση της τεχνικής υποστήριξης, εξ αποστάσεως, κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, καθώς και σε εκτεταμένες ώρες. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσουμε το καθεστώς που, με βάση τις λειτουργικές απαιτήσεις της επιχειρήσης σας και της συγκεκριμένης εφαρμογής σας, να ικανοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας.

Δημιουργικός Σχεδιασμός

Τα σχέδιά μας παρέχουν ιδιαίτερα κομψή αισθητική, επιτρέποντάς να επικοινωνεί το κοινό με την ιστοσελίδα / την αίτησή σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

 

Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για μια δημιουργική στρατηγική που θα αναδείξει την ουσία και το χαρακτήρα της εταιρεία σας με τον πιο αποτελεσματικό και συνεπή τρόπο.

 

Το αποτέλεσμα είναι μια σύγχρονη και ελκυστική ιστοσελίδα/εφαρμογή που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες της και τους προσκαλεί να μείνουν συνδεδεμένοι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Eμπειρία του Χρήστη

Οι σχεδιαστές μας τηρούν τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου στο σχεδιασμό διεπαφών του χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα έξυπνο και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό. Κρατάμε τα βήματα πλοήγησης μικρά, έτσι ώστε οι επισκέπτες να απαιτούν πολύ λίγα κλικ για να πάρουν τις πληροφορίες που θέλουν.

 

Το αποτέλεσμα είναι ότι το περιεχόμενό σας είναι πλήρως διαθέσιμο και το απολαμβάνουν όλοι, χωρίς περιορισμούς.

bottom of page